Tuning World Bodensee 2021 is afgelast!

26 Januari 2021
Tuning World Bodensee 2021 is afgelast!

Tuning World Bodensee 2021 is afgelast! Het evenement is afgelast vanwege de huidige situatie met de COVID-19 pandemie. "Onder autoliefhebbers wordt het over het algemeen als een slecht idee beschouwd om te gaan driften op een weg vol kuilen in je sportwagen met geoptimaliseerde vering. Ongeveer hetzelfde geldt voor het plannen en organiseren van Tuning World Bodensee in 2021 midden in de coronavirus-pandemie," verklaarde Klaus Wellmann, directeur van Messe Friedrichshafen.

Projectleider Dirk Kreidenweiß voegde toe: "Wat Tuning World Bodensee tot leven brengt, zijn de gebeurtenissen en de scène, de vele toevallige ontmoetingen en de menigte fans van auto-tuning. Onder de huidige en voorzienbare omstandigheden kunnen we ons event op geen enkele manier houden.

Tot voor kort was Messe Friedrichshafen optimistisch over het houden van Tuning World Bodensee dit jaar. Het was Dirk Kreidenweiß en zijn projectteam immers al gelukt om afgelopen september de Interboot watersportbeurs te organiseren onder pandemische omstandigheden. "Met de escalatie van de situatie in de loop van de winter, hebben we geen andere keuze dan het verantwoordelijke te doen en ons steentje bij te dragen om de pandemie in te dammen," zei Kreidenweiß.

Het beurs- en lifestyle-evenement, Europa's grootste exclusief gewijd aan autotuning, is een vaste waarde in de scene. Maar het is niet nodig dat de tuning-gemeenschap het volledig zonder de gelegenheid stelt om elkaar in 2021 te ontmoeten.

Op 2 en 3 oktober zal de kermis in Friedrichshafen gastheer zijn van de Tuning Reunion, die vorig jaar al werd gehouden en binnen de kortste keren uitverkocht was. De volgende originele Tuning World Bodensee vindt plaats van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei 2022 op het beursterrein in Friedrichshafen, Duitsland.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER