Toegang tot alle evenementen van de 402 Kalender!

BESTEL HIER JE 402CARD

402 Automotive organiseert elk jaar meer dan 20 evenementen voor autoliefhebbers. Of het nu gaat om supercars, autotuning, oldtimers, electrische auto's, youngtimers, hotrods, of racebolides. Voor elke "petrolhead” zijn er meerdere evenementen. Met de 402CARD heb je toegang tot alle events gedurende een periode van 12 maanden. Bekijk hier de kalender. Let op! Bij meerdaagse evenementen is de 402CARD 1 dag naar keuze geldig.

Bestel nu deze 402CARD voor slechts €69,- per persoon. Je krijgt dan de 402CARD thuis gestuurd ruim voor de start van het seizoen. Belangrijk! De 402CARD is een volledig kalenderjaar geldig. Dus van mei tot april het jaar erop bijvoorbeeld. De 402CARD is bij meerdaagse evenementen geldig voor 1 dag naar keuze! LET OP: er kan altijd een evenement worden verplaatst, toegevoegd worden of uiteindelijk niet doorgaan om welke reden dan ook,  maar er is altijd keuze genoeg. De 402CARD heeft een unieke barcode en wordt niet op naam gesteld. Wil je een kaart kado doen, dan hoef je geen namen door te geven.

BESTEL HIER JE 402CARD


MEER 402


FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER