402 CARD

 

Toegang tot bijna alle evenementen van de 402 Kalender! 

BESTEL HIER JE 402CARD

402 Automotive organiseert elk jaar meer dan 15 evenementen voor autoliefhebbers. Of het nu gaat om supercars, autotuning, oldtimers, electrische auto's, youngtimers, army voertuigen, hotrods, of racebolides. Voor elke "petrolhead” zijn er meerdere evenementen. Met de 402CARD heb je toegang tot alle events gedurende een periode van 12 maanden. Bekijk hier de kalender. Let op! Bij meerdaagse evenementen is de 402CARD 1 dag naar keuze geldig.

LET OP: je 402CARD biedt toegang tot alle events op de kalender, met uitzondering van DAY1 World of Cars.

Bestel nu deze 402CARD voor slechts €49,- per persoon. Je krijgt dan de 402CARD thuis gestuurd ruim voor de start van het seizoen. Belangrijk! De 402CARD is een volledig kalenderjaar geldig. Dus van mei tot april het jaar erop bijvoorbeeld. De 402CARD is bij meerdaagse evenementen geldig voor 1 dag naar keuze! LET OP: er kan altijd een evenement worden verplaatst, toegevoegd worden of uiteindelijk niet doorgaan om welke reden dan ook,  maar er is altijd keuze genoeg. De 402CARD heeft een unieke barcode en wordt niet op naam gesteld. Wil je een kaart kado doen, dan hoef je geen namen door te geven.

BESTEL HIER JE 402CARD

De kalender ziet er als volgt uit:

Zaterdag 17 september GoJapan Louwman’s Toyota World
Zondag 1 oktober Hart voor Auto's Showtime Breda Airport
Zondag 9 oktober Deutsche AutoFest/Bimmerworld TT Circuit Assen
22-23 oktober 100% Auto Live Rotterdam Ahoy
Zondag 30 oktober Supercar Madness TT Circuit Assen
Zondag 6 november Japfest Circuit Meppen

 


MEER 402


FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER