Morgen is het zover: Volkstyle Base

18 Juni 2022
Morgen is het zover: Volkstyle Base

MORGEN IS HET ZOVER!! Meer dan 2000 VAG auto’s naar VolkStyle Base op Airport Weeze. Geniet van een spectaculair VAG-event met ruim opgezette showpaddocks en de welbekende Best of Show Contest! Er zijn al meer dan 2000 VAG auto’s aangemeld ?

 

VAG AUTOTICKET
Ben jij in het bezit van een VAG auto (O.a.: Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Skoda, Cupra etc..)? Bestel dan snel een showautoticket in de ticketshop! Hiermee heeft jouw auto een mooie plek op de showpaddock tussen 2000+ andere VAG auto’s! Een showautoticket kost slechts €5,- en dan heb je geen parkeerticket nodig! Niet VAG auto’s kunnen een parkeerticket bestellen voor de bezoekersparking!! 

 

Geniet tijdens VolkStyle Base powered by Meguiar's van een groot VAG spektakel met de toppers uit Europa en ook van:
- Thema Area’s
- Showpaddocks
- Clubpaddocks
- Indoor Hal
- Show & Shine Contest
- Performance & Styling
- Shops & Stands En meer...!

 

LOCATIE
Op een mega dikke locatie: Het markante evenemententerrein van Airport Weeze! Een voormalige militair vliegveld met hangars/bunkers en toffe showarea’s.

 

TICKETS MET KORTING
Wees slim en bestel jouw tickets voor aanstaande zaterdagavond 23:59 uur nog met een online voorverkoop korting voor €20 in plaats van €23 aan de kassa
 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER