Porsche Taycan met achterwielaandrijving

28 Januari 2021
Porsche Taycan met achterwielaandrijving

Porsche onthult een nieuwe, achterwielaangedreven versie van de Taycan. Voorzien van de standaard Performance Battery beschikt de auto in combinatie met Launch Control over 300 kW/408 pk in overboost. Met de optionele Performance Battery Plus bedraagt het maximale vermogen zelfs 350 kW/476 pk.

De rijke traditie van achterwielaandrijving bij Porsche heeft nu ook de Taycan bereikt. De achterwielaangedreven Taycan met Performance Battery heeft dus een piekvermogen van 300 kW/408 pk en is goed voor een actieradius van 431 km. De uitvoering met Performance Battery Plus is nog krachtiger (350 kW/476 pk) en heeft een maximale reikwijdte van 484 km. Beide modellen accelereren in 5,4 seconden van 0 naar 100 km/u. De hightech looks komen op het conto van de 19-inch Aero-wielen, de led-koplampen en diverse in zwart uitgevoerde carrosserie-elementen. Het nieuwste lid van de Taycan-familie maakt in de tweede helft van maart zijn opwachting bij de Nederlandse Porsche Centra.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER