Turtle Wax sponsort Best of Show aankomend seizoen

02 April 2024
Turtle Wax sponsort Best of Show aankomend seizoen

Turtle Wax zal aankomend seizoen de trotse hoofdsponsor worden van het onderdeel 'Best of Show’. Dit betekent dat er naast de mooie bekers, ook nog eens extra prijzen te winnen vallen. Zo zal Turtle Wax de top vijf auto’s voorzien van een prijzenpakket met daarin schoonmaakspullen voor je auto. Waardoor ze ieder volgend evenement, nóg meer zullen blinken.  

Turtle Wax begrijpt als geen ander dat het poetsen en verzorgen van je auto een bepaalde soort passie is. Het maakt daarbij niets uit of het gaat om een oldtimer, een getunede auto of een gezinsauto. Het assortiment van Turtle Wax heeft voor iedere autoliefhebber een product dat bij diens auto past, van poetspads tot autozemen en van glasreiniger tot auto shampoo. Alles met als doel je auto in topconditie te houden! Dus poets die lak, laat die velgen blinken en bereid je voor om je trots op vier wielen te tonen tijdens de verschillende Best of Show verkiezingen.  Voor meer informatie over Turtle Wax en hun assortiment, bezoek de website hier!

BEKIJK DE TURTLE WAX WEBSITE HIER! 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER