Personeelsuitbreiding en afscheid van 2 freelancers

10 Februari 2023
Personeelsuitbreiding en afscheid van 2 freelancers

Eind februari gaat ons seizoen van start  in Groningen met de eerste editie van de Autosalon van het Noorden. En een doorkijkje naar komend seizoen laat zien dat er weer toffe events op de planning staan. Natuurlijk weer de vaste titels zoals een Japfest en American Sunday maar ook nieuwe events zoals AMG - M - RS Fest en ook AutoMadness in Dubai. Om ervoor te zorgen dat alle events net zo’n succes worden als vorig jaar is uitbreiding nodig. 402 kent twee nieuwe fulltime medewerkers die vanuit het kantoor in Hoeven dagelijks gaan opereren.

DENNIS
Dennis van Hemert heeft het team versterkt sinds januari. Dennis heeft in 2019 stage gelopen bij 402 en is sinds vorig jaar afgestudeerd aan de opleiding International Event Management. Dennis zal zich gaan bezig houden met de productie van de events, klantenservice, contacten met bedrijven en standhouders en nog veel meer. Dennis vertelt: "Na mijn stage in 2019 heb ik nog regelmatig bij 402 op de events gewerkt en contact gehouden met het team. Toen kwam de kans om ook daadwerkelijk in dienst te gaan bij 402 en die kans pak ik met beide handen aan. Ik kijk uit om met het team te gaan werken
aan de vele toffe events en ik ben benieuwd wat de komende jaren mij gaan brengen”. Ronald van den Broek (directeur bij 402) is blij dat Dennis aan het team is toegevoegd: "Het is fijn om met Dennis samen te werken op kantoor en op de events. We kennen elkaar al sinds zijn stage in 2019 dus dan weet ik wat ik aan Dennis heb. Een serieuze jongen die goed binnen het team past. Ik wens Dennis veel succes!”

MELSTAN
Ook heeft sinds 1 februari Melstan Smith het 402 team versterkt. Melstan is al jaren bezig met fotograferen en filmen van auto’s. Met zijn eigen 'smxth' media zijn al vele autoliefhebbers op beeld gekomen. Die ervaring past natuurlijk bij het werken bij 402. Melstan gaat zich focussen op het creëren van content voor alle kanalen van 402. Filmen, fotograferen en editen. Melstan zal veel bezig zijn met alle facetten van het Adobe pakket. Melstan kijkt erg uit naar zijn tijd bij 402: "Voor mij is het werken bij 402 een echte droombaan. Het combineren van mijn passie voor content maken en mijn passie voor auto’s vind ik tof en bij 402 kan dat. Ik heb enorm veel ideeën om het komende seizoen de beste online content te maken. Een spannende uitdaging maar ik heb veel motivatie om de events tot een succes te maken”. Laurits van den Broek (marketing bij 402) is blij dat het team versterkt wordt met een content creator: "Op online gebied gaan we het komende seizoen grote stappen zetten en dan is het natuurlijk noodzakelijk om iemand op kantoor te hebben die hier aan mee kan werken. Melstan is erg gemotiveerd om bij ons te komen werken en dat is precies wat we nodig hebben. Op naar een fantastisch seizoen met de dikste content!”

AFSCHEID VAN 2 FREELANCERS
Ook hebben we sinds vorig seizoen twee samenwerkingen stopgezet. Luuk Mets was bij 402 betrokken als lid van het selectie team die voor meerdere events auto’s regelden die geschikt waren voor de Best of Show en diverse andere support. Na afloop van 100% Auto Live is besloten om de samenwerking te stoppen. Daarnaast is ook de samenwerking met Ronald Veth gestopt sinds vorig seizoen. Ronald was jarenlang onze huisfotograaf en deed ook ondersteuning op gebied van marketing. 

DUBAI TEAM IN THE MAKING
Komende week doen we een update van ons team dat lokaal in Dubai aan de slag is gegaan voor ons event AutoMadness Dubai in het weekend van 4 en 5 november.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER