Nog maar 2 weken en dan is het zover Autosalon van het Noorden

11 Februari 2023
Nog maar 2 weken en dan is het zover Autosalon van het Noorden

Nog maar 2 weken en dan zal het Martiniplaza in Groningen bom vol staan met de dikste bolides. Onder andere te bewonderen is de eerste F1 auto van Max Verstappen!

Op 15 maart 2015 maakte Max Verstappen zijn Formule 1-debuut tijdens de GP van Australië in Melbourne in de Toro Rosso STR10. Gedurende het seizoen 2015 reed Verstappen met startnummer 33. Het begin van een mooie carrière. Het resultaat is bekend.

Wat ook bekend is geworden, is dat deze Formule 1 auto tijdens de eerste Autosalon van het Noorden in Groningen aanwezig zal zijn. De eigenaar van deze auto stelt eenmalig de F1 bolide beschikbaar voor een auto event. En daar zijn wij hem heel dankbaar voor!

Wil jij een Formule 1 race bijwonen? Dat kan. Tijdens het weekend van 25 en 26 februari worden door 2 bedrijven kaarten verloot. Onze hoofdsponsor Turien & Co Premium stelt 2 weekend kaarten beschikbaar voor de Formule 1 in Zandvoort in het weekend van 26 augustus.

Sportwagenpolis stelt 2 weekend kaarten beschikbaar voor de Formule in Oostenrijk in weekend van 1 juli. Dus kom naar de Autosalon van het Noorden en maak kans op een weekend Formule 1

TICKETS

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER