Nieuwe auto van Enzo Knol onthuld op AutoMadness Assen

22 Mei 2024
Nieuwe auto van Enzo Knol onthuld op AutoMadness Assen

Afgelopen zondag vond tegelijkertijd met Supercar Madness ook AutoMadness Assen plaats. Het was de eerste keer in Nederland dat een AutoMadness evenement buiten georganiseerd werd. Eerder werd AutoMadness ook al georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch en op het Dubai Autodrome in de Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens deze eerste editie was er meteen iets te vieren, zo werd Enzo Knol zijn nieuwe Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit onthuld. 

Tussen 11.00 en 11.30 was het zover, het lang verwachte moment waar de echte Knolpower-fans al vroeg voor aanwezig waren. De onthulling van de nieuwe auto van Enzo Knol. Net naast het podium stond de auto van Enzo al opgesteld onder een laken, wachtend op het moment dat deze eraf getrokken zou worden. De spanning viel af te lezen van de gezichten van alle fans en volgers van Enzo. Toen het moment zo ver was, klonk er een enorm enthousiasme vanuit het publiek. De Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit was weer heel anders dan de exemplaren die hij hiervoor bezat. Toen de onthulling klaar was, werd de auto meteen aan zijn eerste circuitervaring ondervonden. Tijdens zowel de display als de parade die daarop volgde reed de Urus S mee met alle andere exclusieve hyper- en supercars.

Kortom, een geslaagde onthulling waarbij zowel de 'Knolpower-fans' als Enzo zelf tevreden waren! Kon je er dit weekend niet bij zijn? Niet getreurd, want tijdens AutoMadness Den Bosch in het weekend van 20 en 21 juli zal Enzo opnieuw aanwezig zijn met zijn Lamborghini Urus S met Mansory Bodykit! 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER