Koenigsegg Jesko Plus aanwezig tijdens Supercar Madness

26 Maart 2024
Koenigsegg Jesko Plus aanwezig tijdens Supercar Madness

Tijdens Supercar Madness kun je genieten van de meest exclusieve auto's die Nederland te bieden heeft. Een van de meest exclusieve auto's op Nederlandse bodem is de kers verse Koenigsegg Jesko Plus en deze is 19 mei te zien op Supercar Madness!

Wat moet je weten over deze Koenigsegg Jesko Plus?

De Koenigsegg Jesko Plus, die sinds 24 februari op Nederlands kenteken staat, is een extreem exclusieve hypercar van de Zweedse autofabrikant Koenigsegg. De auto, die zijn naam te danken heeft aan de vader van CEO Christian von Koenigsegg (Jesko von Koenigsegg), zal slechts 125 keer worden geproduceerd (dit is nummer 6 van 125). Met 1600 pk, een topsnelheid van bijna 500 km/u en een prijskaartje van meer dan 3,5 miljoen euro kun je wel zeggen dat dit de meest extreme auto op Nederlands kenteken is. Dit wil je niet missen!

Wat kun je verwachten tijdens Supercar Madness? 
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performancekanonnen kunt bewonderen op het TT Circuit Assen. Geniet tussen 9:00 en 17:00 van honderden supercars op de showpaddock, spectaculaire dragraces op het rechte stuk, volop baanactie en de Supercar Display. Dit wil je niet missen!

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER