Hart Voor Auto's Showtime 2024: Een Terugblik

26 Maart 2024
Hart Voor Auto's Showtime 2024: Een Terugblik

17 maart, het allereerste buitenevent van 2024 stond voor de deur, namelijk Hart Voor Auto's Showtime. Op TT Circuit Assen kwamen autoliefhebbers vanuit alle hoeken van Nederland naar het circuit om de meest bijzondere auto's te bewonderen. Naast de volle showpaddocks, was er ook een baanvol programma waar onder andere driftshows, dragraces, revbattles en special guests onderdeel van uitmaakten.

Wat vooraf een super mooie dag zonder regen beloofde worden, werd voor sommige bezoekers een dag waarin hun geduld op de proef werd gesteld. Ondanks dat er flink wat extra maatregelen getroffen werden zoals extra parkeerwachters, tekstkarren en routes bleek het niet mogelijk om soms wachtrijen van twee uur of meer te verhelpen. Wil je meer weten over de logistieke verhinderingen op 17 maart klik dan hier voor het volledige artikel op de Hart Voor Auto's Showtime website. Ondanks dat sommige bezoekers lang in de file moesten aansluiten werd het alsnog een onvergetelijke dag voor alle liefhebbers van auto's. Er waren in totaal ruim 3500 auto's verdeeld over de drie showpaddocks, met als hoogtepunt de Bugatti Veyron van Buena Vida. We hebben allerlei verschillende showauto's voorbij zien komen van getunede Toyota Supra's tot elektrische auto's van de TU Eindhoven. Tijdens de Hour of Power werd de finale van de dragraces gereden, kwamen DutchPerformante en Enzo Knol langs met hun Lamborghini's én kwam Boer Harm als verrassing langs, om zijn nummer Brommers Kieken optreden voor een volle hoofdtribune. Kortom, een mooie dag voor de autoliefhebber waarbij het nodige geëvalueerd zal worden voor het volgende evenement op TT Circuit Assen. 

Het volgende evenement op de 402-kalender is American Sunday op 7 april in Zandvoort. Daarop volgend Viva Italia op 28 april en de St. Paul Historic Zandvoort Trophy op 12 mei. De eerst volgende reeks evenementen op TT Circuit Assen zal pas in het weekend van 19 en 20 mei plaatsvinden, met AutoMadness Assen en Supercar Madness op 19 mei en Japfest op 20 mei. 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER