Een terugblik op Supercar Madness 2024 op TT Circuit Assen

22 Mei 2024
Een terugblik op Supercar Madness 2024 op TT Circuit Assen

Afgelopen zondag was het dan zover, Supercar Madness editie 2024 op TT Circuit Assen. Honderden hyper- en supercars wisten de weg te vinden naar de showpaddocks van hét circuit in Drenthe. De meest unieke auto's uit Nederland (en sommige uit andere Europese landen) kwamen samen om de passie voor auto's en motoren met elkaar te vieren. 

Tegelijkertijd met Supercar Madness vond ook AutoMadness Assen voor de eerste keer plaats. Het was een fantastische dag, die al vroeg begon met de eerste showcars die vanaf 08.00 de paddock binnen stroomden. De instroom van de paddock verliep geheel vlekkenloos waardoor rond 11 uur de eerste baanactiviteiten konden beginnen. Zo werden er dragraces afgewerkt waarbij de snelste straatauto's het tegen elkaar opnamen om de snelste te zijn over de 1/8 mile. Uiteraard mocht Goldy zich weer kronen tot winnaar van de dag, zijn Honda Civic met meer dan 1000pk wist sneller te zijn dan een roze Tesla Model S Plaid. Na de dragraces was het de beurt aan de eigenaren van de hyper- en supercars om hun auto's de sporen te geven op het circuit. Zo waren onder andere de Koenigsegg Jesko Plus, Lamborghini Revuelto en McLaren Senna GTR rijdend op het circuit te zien, alvorens ze opgesteld stonden voor het display moment voor de hoofdtribune. Tientallen miljoenen euro's aan auto's stonden opgesteld op het rechte stuk van TT Circuit Assen. Vervolgens werden er nog enkele vrij- en parade rijden sessies afgewerkt waar de bezoekers zowel op hoge als lage snelheid de auto's in actie konden zien. Kortom, het was een erg zonnige dag met daarbij een goede sfeer en ongelofelijk veel mooie en exclusieve auto's. 

Klik hieronder om de aftermovie en foto's te bekijken van het evenement. 

BEKIJK HIER DE FOTO'S
BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER