Bekijk de 2022 kalender!

17 Februari 2022
Bekijk de 2022 kalender!

De situatie rondom covid gaat snel de goede richting op. Vanaf 27 maart start ons seizoen en dan helemaal zonder beperkende maatregelen als mondkapjes, QR-codes en afstand! Reden temeer om ons 2022 seizoen als vanouds en vol goede moed op te starten. We starten daarom op 27 maart met een geheel nieuw event: DAY1 World of Cars (DWOC) TT Edition in Assen. De Jaarbeurs editie van DWOC staat na enkele verplaatsingen nu gepland op het weekend van 8 tot en met 10 juli. In Assen starten we samen met DAY1 een spectaculaire editie met enkele vertrouwde elementen als Time Attack en Dragraces, maar de TT Edition wordt megavet! De komende weken lichten we steeds meer tipjes van de sluier op van wat je kunt verwachten.

Op deze website vind je de complete kalender, maar let op; er komen nog enkele toevoegingen erbij. Laat je verrassen en geef je op voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates!

Bekijk de hele kalender

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER