AutoMadness Dubai 4 & 5 november

16 Maart 2023
AutoMadness Dubai 4 & 5 november
In het weekend van 4 en 5 november vindt onder de noemer AutoMadness Dubai een waanzinnige autoshow plaats. Op het Autodrome in Dubai, waar dagelijks circuit gereden wordt en nog sporadisch autofestivals plaatsvinden, komende autoshow specialisten uit Europa met drie grote "pijlers" naar de Emiraten: supercars, japanse showcars en american muscle!
 

AutoMadness Dubai is een initatief van 402 Automotive, al meer dan 25 jaar marktleider in Europa met honderdduizenden petrolheads die jaarlijks naar de meer dan 25 autoshows komen. De pijlers Supercar Madness, Japfest en American Sunday zal publiek en deelnemers uit de hele wereld aantrekken om naar het event te komen. Uitgekiende social media campagnes. tal van samenwerkingen met inlfuencers en youtubers uit de hele wereld zullen AutoMadness Dubai op de kaart gaan zetten. Het overgrote deel van de te verwachten showcars zal natuurlijk uit het Midden-Oosten afkomstig zijn, maar natuurlijk zullen zeer speciale showcars uit Europa hun weg vinden naar Dubai. Om maar een voorbeeld te noemen: de originele Fast & Furious auto's van onze partners Chrome Cars die op de Europese shows al te zien zijn geweest, zullen voor het eerst de oversteek maken naar Dubai en zullen op beide dagen prominent in de spotlights staan van AutoMadness Dubai
 
Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons op nemen of een kijkje nemen op de website: www.automadness.ae
 
Ook is het mogelijk om als Nederlander dit evenement bij te wonen, bekijk hier de pagina voor het 5-daagse arrangement.
 
T: 088-0402402
 
 
 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER