AutoMadness Dubai 4 & 5 november

23 Januari 2023
AutoMadness Dubai 4 & 5 november
In het weekend van 4 en 5 november vindt onder de noemer AutoMadness Dubai een waanzinnige autoshow plaats. Op het Autodrome in Dubai, waar dagelijks circuit gereden wordt en nog sporadisch autofestivals plaatsvinden, komende autoshow specialisten uit Europa met drie grote "pijlers" naar de Emiraten: supercars, japanse showcars en american muscle!
 
-Supercar Madness Dubai (4 en 5 november, 10.00-23.00h)
Sinds 2014 zijn de eventspecialisten van 402 al actief met supercar events in Europa. TT Circuit Assen, Circuit Zandvoort, Circuit Zolder zijn locaties waar de hypercars en supercars uit Europa hun weg weten te vinden voor elk jaar weer een waanzinnige line-up; van Koenigsegg tot Apollo, van Pagani tot Lamborghini of van Bugattti tot Ferrari! Waar kun je deze line-ups nu beter overtreffen dan in de Emiraten. Supercars en hypercars, aangevuld met de leukste DJ's uit muziekfestival land Nederland, youtubers en infuencers uit de hele wereld die zorgen voor een mega online exposure wereldwijd. SCM Dubai mag je niet missen als je fan bent van miljoenenauto's! En in de avonduren gaan de supercars los op de dragstrip van Autodrome Dubai en gaan onderling competen, of met de deelnemers van Japfest!
 
-JapFest Dubai (4 november, 15.00-23.00h)
De JDM scene is al meer dan 20 jaar hot in Europa. JapFest is al jaren in Zandvoort en Assen de grootste eendaagse autoshow ter wereld met meer dan 2500 japanse showcars. Dit concept, met dragracing, Burnoutmadness, Driften en nog veel meer zal voor het eerste in de Emiraten de JDM scene van het Midden-Oosten bij elkaar brengen in een wervelende autoshow!
 
-American Sunday (5 november, 15.00-23h)
De American Carscene in Dubai is hotter dan ooit, met duizenden Mustangs, Camaro's, Dodge, Vans die de Emiraten rijk zijn wordt het tijd voor een eventconcept dat in Europa al tientallen jaren furore maakt en nog steeds verbijstert! Rechtsstreeks uit Europa komt de American Sunday tot leven op Autodrome Dubai. Enorme showpaddocks bieden plaats aan alles wat met USA muscle te maken heeft. Natuurlijk ontbreekt de American lifestyle niet en zullen tientallen muscle cars aan de start komen op de dragstrip in de avonduren. 
 
AutoMadness Dubai is een initatief van 402 Automotive, al meer dan 25 jaar marktleider in Europa met honderdduizenden petrolheads die jaarlijks naar de meer dan 25 autoshows komen. De pijlers Supercar Madness, Japfest en American Sunday zal publiek en deelnemers uit de hele wereld aantrekken om naar het event te komen. Uitgekiende social media campagnes. tal van samenwerkingen met inlfuencers en youtubers uit de hele wereld zullen AutoMadness Dubai op de kaart gaan zetten. Het overgrote deel van de te verwachten showcars zal natuurlijk uit het Midden-Oosten afkomstig zijn, maar natuurlijk zullen zeer speciale showcars uit Europa hun weg vinden naar Dubai. Om maar een voorbeeld te noemen: de originele Fast & Furious auto's van onze partners Chrome Cars die op de Europese shows al te zien zijn geweest, zullen voor het eerst de oversteek maken naar Dubai en zullen op beide dagen prominent in de spotlights staan van AutoMadness Dubai
 
Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons op nemen
T: 088-0402402
 
 
 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER