AMERICAN SUNDAY UITGESTELD

10 Juli 2021
AMERICAN SUNDAY UITGESTELD

Het zag er eind juni allemaal zo goed uit, maar helaas is de werkelijkheid anders. Zonder enig onderscheid in de verschillende soorten evenementen wordt een "doorstroom" evenement als American Sunday met de recente maatregelen de nek omgedraaid. Waar de attractieparken elke dag volstromen en zelfs kermissen nu wel georganiseerd mogen worden (zijn ook evenementen met een vergunning) zit de American Sunday nu in het rijtje muziekfestivals.
Wij vinden dit een zeer onredelijke maatregel, maar we moeten ons erbij neerleggen. Voor ons als evenementenburo wordt organiseren wel heel lastig gemaakt en ondervinden de zoveelste tegenslag. 
Heb je tickets gekocht dan blijven die geldig voor de nieuwe datum. Wij hopen deze zo snel mogelijk bekend te maken. Komende week ontvangen alle ticketkopers een e-mail.
Het evenement Supercar Madness op Circuit Zolder op zondag 18 juli gaat wel als gepland door. Dit staat los van de Nederlandse maatregelen.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER