402 zoekt een content creator!

17 November 2022
402 zoekt een content creator!

Wij van 402, Proudwheels en Hart voor Auto’s zijn op zoek naar een videograaf voor de versterking van het marketing afdeling.

Sinds 1996 organiseert 402 vele automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s.
Naast de events is ook Proudwheels onderdeel van het portfolio van 402. Proudwheels is de social app voor petrolheads, die te downloaden is in de app stores. Sinds deze zomer is ook Hart voor Auto’s onderdeel van het portfolio van 402. Dit is het toonaangevende automotive content platform van Nederland dat met haar website en de social kanalen duizenden petrolheads per dag bereikt. Autonieuws, scoops, spots, video's, rijtesten, vlogs, je vindt het allemaal op Hart voor Auto's.

402 werkt met een kernteam vanuit het kantoor in Hoeven, tussen Roosendaal en Breda.

Wie zoeken wij?
Jij gaat je in hoofdzaak bezighouden met het filmen en editen van content voor al onze kanalen. Dit kunnen grotere producties zijn maar ook gewoon content voor reels, stories en TikTok. Daarnaast doe je ook ondersteunende taken op de marketing afdeling. Ook ben je aanwezig op de events waar deze content voornamelijk gemaakt gaat worden.
 
* Ervaring in het maken van (video/foto) content;
* Uitstekende kennis van video en foto bewerkingsprogramma’s zoals Première Pro en Photoshop;
* Technische kennis van video- en fotoapparatuur;
* Affiniteit met social media zoals Instagram en TikTok;
* Je bent creatief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
* Je bent oplossingsgericht, proactief, flexibel en stressbestendig;
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
* Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Hoeven

We zijn niet opzoek naar freelancers maar iemand die fulltime voor ons komt werken.

Wil jij komen werken bij ons? Stuur dan een mail naar info@402automotive.com met een motivatiebrief en cv. Heb je al eerdere content gemaakt dan zien we dat ook graag terug. Creatieve sollicitaties worden gewaardeerd:)

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER