3 autoshows tijdens het Pinksterweekend!

12 April 2024
3 autoshows tijdens het Pinksterweekend!

Pinksterweekend 2024 wordt Madness in Assen! Geniet tijdens het Pinksterweekend van maarliefst 3 carshows op het TT Circuit Assen. Voor elke autoliefhebber is er wel wat tofs.

Wat kan je verwachten tijdens het pinksterweekend?

19 MEI - AUTOMADNESS
Kom op 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "AutoMadness Assen" op het TT Circuit! In totaal is er plaats voor ruim 2000 auto's op de showpaddocks, zullen er dragraces op het rechte stuk worden gehouden en kijken en horen we vooral wie het luidste is bij de revbattles. Zoals je van AutoMadness gewend bent zijn alle auto's welkom, van klassiekers tot tuning en van busjes tot driewielers.
Meer info & tickets

19 MEI - SUPERCAR MADNESS
Supercar Madness is een dag waar je de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performance kanonnen kan bewonderen op het TT-Circuit in Assen. Op zondag 19 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 uur bent u daarom van harte welkom om het grootste supercar event van Nederland te bezoeken! Met natuurlijk dragraces op het recht stuk. 1 tegen 1 gaan de snelste BMW M, AMG en RS-modellen de strijd aan met pijlsnelle Lamborghini's en Ferrari's.
Meer info & tickets

20 MEI - JAPFEST
Kom op 20 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar "Japfest" op het TT Circuit! Japfest hét evenement voor jou met een uitverkocht showpaddock met 3000 auto's! Tijdens dit Japanse automotive feest op pinkstermaandag kom je allerlei verschillende Japanse auto’s tegen zoals onder andere: Skylines, Supra’s, GT-R’s, Lancers, S2000’s, Impreza’s en nog veel meer!
Meer info & tickets

Bestel jouw tickets met korting!
Wees slim en bestel jouw tickets nu online om nog te profiteren van extra korting. Wees er snel bij voordat de prijs omhoog gaat!

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER