2023 kalender klaar!

25 November 2022
2023 kalender klaar!

Na een geweldig seizoen, direct na twee jaar COVID-perikelen, zijn we begonnen met de samenstelling van de evenementenkalender voor 2023. In het afgelopen jaar hadden we meestal mooi weer, zijn er diverse bezoekersrecords verbroken en hebben we ontzettend veel mooie showcars gezien. Bijna alle evenementen keren terug op de nieuwe kalender en zoals jullie van 402 gewend zijn, zullen we weer enkele nieuwe toppers aan de kalender toevoegen.

Vaste waarden op de kalender zijn evenementen als JapFest, Deutsche Autofest, American Sunday en Viva Italia!. Titels die al meer dan 20 of 25 jaar deel uitmaken van de 402 kalender. Ook GoJapan bij Louwman Raamsdonksveer groeide in haar 3e editie fors door. Het evenement Supercar Madness, waar bezoekers de mooiste supercars, exclusieve auto’s en performance kanonnen kunnen bewonderen, wordt in 2023 uitgebreid met een nieuwe locatie in het buitenland, naast Circuit Zolder nu ook op het Dubai Autodrome. Een evenement dat met kop en schouders qua ontwikkeling erboven uit stak was de 3e editie van 100% Auto Live, waar bijna 45.000 enthousiaste autofans een geweldige ervaring beleefden in een bomvol Ahoy. De gehele autoscene beleeft een gigantische opleving na de coronapandemie!

SEIZOENSOPENER
In de nieuwe kalender is de seizoensopener op het TT Circuit van Assen: Hart voor Auto's SHOWTIME!. Na het overweldigende succes van de editie op Breda Airport op 13 november. verhuist het 'circus' naar het Drentse Circuit. Tickets bestel je hier!. In augustus 2023 komt 'Hart voor Auto's' terug op Breda Airport met weer een knallende editie. 
DAY1 World of Cars in Jaarbeurs Utrecht komt dit jaar niet terug (DAY1 komt snel met nieuws op automotive gebied), wel komt in het 3e weekend van juli een mooie nieuwe indoor- en outdoorshow in de Brabanthallen; Automadness Den Bosch.

 

WIJZIGINGEN OF NIEUW IN DE KALENDER:
- NIEUW:  'AMG-M-RS Fest' op Airport Weeze.: een gloednieuw concept gericht op de Duitse performance kanonnen van de merken Mercedes, BMW en Audi.

- NIEUW: Autosalon van het Noorden in MartiniPlaza Groningen: na enig uitstel vindt in 2023 de eerste editie van dé beurs voor de meest exclusieve auto's en supercars plaats; een indoorvariant op het concept van 'Supercar Madness'

- Supercar Madness: op Circuit Zolder en Autodrome Dubai; SCM gaat internationaal naar België en de Emiraten

- NIEUW: DriftMadness op het Circuit Lelystad: een action-packed evenement met vette driftshows en -wedstrijden, oval dragracing en de 'Burnout Madness'. Niks is te gek!

- American Sunday: naast de editie in Zandvoort keert dit Amerikaanse feestje ook weer terug in Assen

- Nationaal Oldtimer Festival: dit evenement verhuist van Zandvoort naar Louwman in Raamsdonksveer. In Zandvoort komt Historic Zandvoort Trophy powered by Octane Magazine ervoor terug.


Bekijk hier de hele kalender

 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER