2023 kalender bijna klaar!

25 November 2022
2023 kalender bijna klaar!
Na een geweldig seizoen, direct na twee jaar covid perikelen, zijn we begonnen met de samenstelling van de 2023 kalender. Veel mooi weer, diverse bezoekersrecords gesneuveld en wat hebben we ontzettend veel mooie showcars gezien in 2022. Bijna alle evenementen komen terug op de kalender en 402 zou 402 niet zijn, als er weer enkele nieuwe toppers op de kalender komen.
 
Vaste waarden op de kalender zijn evenementen als JapFest, Deutsche Autofest, American Sunday en Viva Italia!, titels die al meer dan 20 of 25 jaar op de 402 kalender staan. Maar ook GoJapan bij Louwman Raamsdonksveer groeit in haar 3e editie fors door, net zoals Supercar Madness, dat komend jaar naar het buitenland wordt uitgebreid: Circuit Zolder en Dubai Autodrome. Het evenement dat met kop en schouders qua ontwikkeling erboven uit stak was de 3e editie van 100% Auto Live met een te gekke sfeer, bijna 45.000 enthousiaste autofans in een bomvol Ahoy. De gehele autoscene beleeft een gigantische opleving na de coronapandemie!

NIEUW IN DE KALENDER:
-Terugkeer van AutoMaxx Summer Edition. Dit event beleefde in de jaren 2004-2008 haar hoogtepunt. Toen 10.000 kampeerders, 3 feesttenten met toppers als Mental Theo en drie dagen PARTY. Drachten Vliegveld wordt de nieuwe locatie. Binnenkort meer info
-AMG-R-RS Fest op Weeze. De naam zegt het al, een mini Deutsche fest gericht op de performance kanonnen van de merken Audi, BMW en Mercedes.
-Na 3x uitstel de eerste editie van Autosalon van het Noorden in Groningen. de beurs voor exclusieve auto's en supercars, zeg maar een indoor variant van de Supercar Madness
-Supercar Madness op Circuit Zolder en Autodrome Dubai. SCM gaat internationaal naar Belgie en de Emiraten
-DriftMadness op het Circuit in Lelystad. Een actionpacked event met natuurlijk driftshows en -wedstrijden, oval dragracing en de Burnout Madness. Niks is te gek!
-American Sunday is naast de editie in Zandvoort ook weer terug op Assen
-Nationaal Oldtimer Festival verhuist van Zandvoort naar Louwman in Raamsdonksveer
-Paddock Porsche verhuist van Assen naar Zandvoort
-En als klapper de nieuwe seizoensopener op het TT Circuit: Hart voor Auto's SHOWTIME! Na het overweldigende succes van HvA op Breda Airport op 13 november jl verhuist het circus naar het Drentse Circuit en vervangt daarmee DAY1 World of Cars. Ook komt de editie terug op Breda Airport terug in augustus. De samenwerking met DAY1 is overigens door 402 beeindigd, lees meer hier.
 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER