Corona maatregelen

Wij hopen binnenkort weer onze evenementen te kunnen organiseren. Wij streven naar events zonder "testen voor toegang". Dat houdt in dat iedereen welkom is, maar dan gelden wel de maatregelen, zoals we die hebben toegepast in de zomer van 2020.
Wij zullen voorkomen, dat er opeenhopingen van mensen ontstaan door middel van een andere programmering van paddockactivititeiten en baanactiviteiten en ook de tribune van het circuit zal niet 100% worden benut om aan de voorwaarden van social distancing te voldoen.
Ook bij bedrijvenstands en pitboxen zullen we toezien op opeenhopingen.
Houd je aan de bekende maatregelen die door de overheid inmiddels in ruime mate bekend zijn gemaakt:

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het evenement te komen.
Tijdens uw bezoek is het van belang dat je de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle bezoekers en deelnemers onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen. Geen handenschudden betekent ook geen hugs of knuffels of andere begroetingen. 

De maatregelen die wij nemen om U een veilig evenementbezoek te bezorgen:

 • Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
 • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
 • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiĆ«ne.
 • Op verschillende plaatsen treft U maatregelen en markering aan waarmee we de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen U deze maatregelen en markeringen op te volgen.
 • Wij verzoeken U in de pitboxen en bij bedrijvenstands of bij een podium de veilige afstand tot andere bezoekers te respecteren. In geval regen wordt verwacht op een outdoor event, zorg dan voor een paraplu of schuil in je eigen auto tot de bui voorbij is.
 • In geval er een tribune is, respecteer de stoelenrijen die niet gebruikt kunnen worden en houd twee stoelen vrij naast andere bezoekers
 • Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen met antibacteriĆ«le vloeistoffen.
 • Het sanitair wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
 • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.
   

 

Aanwijzingen op het terrein

 

Extra toezicht tijdens de evenementen

 

Looproutes en signing

 

Online bestelde tickets worden aan de auto gescand 

 

Indeling bij gebruik van tribune of andere zitplaatsen. Ook hier extra toezicht
 


MEER 402


FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER