402 zoekt versterking voor de marketing afdeling!

17 November 2022
402 zoekt versterking voor de marketing afdeling!

Wij van 402, Proudwheels en Hart voor Auto’s zijn op zoek naar ondersteuning voor de marketing afdeling.

Sinds 1996 organiseert 402 vele automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s.
Naast de events is ook Proudwheels onderdeel van het portfolio van 402. Proudwheels is de social app voor petrolheads, die te downloaden is in de app stores. Sinds deze zomer is ook Hart voor Auto’s onderdeel van het portfolio van 402. Dit is het toonaangevende automotive content platform van Nederland dat met haar website en de social kanalen duizenden petrolheads per dag bereikt. Autonieuws, scoops, spots, video's, rijtesten, vlogs, je vindt het allemaal op Hart voor Auto's.

402 werkt met een kernteam vanuit het kantoor in Hoeven, tussen Roosendaal en Breda.

Wie zoeken wij?
Jij gaat je fulltime bezighouden met de marketing van 402, Proudwheels en Hart voor Auto’s. Onderdeel van het takenpakket is: Social media kanalen en websites up to date houden, meedenken in de creatieve uitwerking van campagnes, het maken en versturen van nieuwsbrieven, afbeeldingen maken en nog veel meer. Ook ben je aanwezig bij events in de weekenden.
 
* Kennis van Photoshop;
* Kennis van cms systemen;
* Affiniteit met social media en natuurlijk auto’s;
* Je bent oplossingsgericht, proactief, flexibel en stressbestendig;
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
* Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Hoeven

Wil jij komen werken bij ons? Stuur dan een mail naar info@402automotive.com met een motivatiebrief en cv. 

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER