4 Auto's uit Fast & Furious aanwezig bij 100% Auto Live

14 September 2023
4 Auto's uit Fast & Furious aanwezig bij 100% Auto Live

Tijdens het 100% Auto Live-evenement op 21 en 22 oktober in Rotterdam Ahoy staat een spectaculaire verrassing op het programma voor film- en autoliefhebbers. Vier iconische Fast & Furious auto’s zullen schitteren op het evenement, en fans kunnen zich verheugen op een ontmoeting met enkele van de meest legendarische voertuigen uit de filmwereld.

Brian's oranje Toyota Supra zal de show stelen met zijn karakteristieke stijl en snelheid. Jesse's wit met blauwe Volkswagen Jetta, een andere onvergetelijke verschijning uit de filmreeks, zal ook aanwezig zijn en herinneringen oproepen aan de spannende straatraces.

Suki's roze Honda S2000 zal de harten van '2 Fast 2 Furious'-fans veroveren met zijn opvallende kleurstelling, terwijl Dom's Mazda RX 7, een icoon uit de originele 'The Fast and the Furious'-film, herinneringen ophaalt aan de wortels van de franchise.

Fans krijgen de kans om deze beroemde moviecars van dichtbij te bewonderen en herinneringen op te halen aan enkele spannende filmmomenten. Wil je meer informatie over 100% Auto Live of wil je tickets bestellen? Klik dan op de knop hieronder. 

MEER INFORMATIE ÉN TICKETS

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER