Bentley Bentayga Mansory

30 Juni 2021
Bentley Bentayga Mansory

De Bentley Bentayga is een van de meest luxueuze SUV’s die je tegenwoordig kunt kopen. Vanaf zo’n kwart miljoen euro kun je de jouwe ophalen - maar als je een Bentayga koopt, vink je natuurlijk ook een aantal opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende of subtiele interieurkleur, of een gepersonaliseerde touch aan de binnen- of buitenkant. Wees eerlijk: je wilt voor dat geld het liefst toch een beetje een unieke auto rijden. Maar natuurlijk kan iedereen die ene blauwe of groene kleur kiezen die jij ook wilt. Nee, je neemt liever zo weinig mogelijk risico en geeft de auto een complete make-over.

Ziehier het resultaat: een woeste Bentley Bentayga met een bodykit van de bekende Duitse tuner Mansory! De gelijkenissen met de originele auto houden na de koplampen al snel op te bestaan. De auto is onder andere voorzien van nieuwe bumpers, een dikke set velgen en verschillende rode details zowel binnen als buiten. Boven de achterruit pronkt een carbon spoiler en iets ten zuiden daarvan een imposante diffuser met vier herkenbare Mansory-uitlaten. Brede wielkasten en de agressief ogende motorkap zorgen er zonder twijfel voor dat je snel aan de kant gaat als dit monster in je achteruitkijkspiegel opduikt. En als kers op de taart kun je deze aanpassingen allemaal gewoon in Nederland laten aanbrengen, door het bedrijf Custom Dreams uit Purmerend. Ben je al op ideeën gebracht?

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER