Unieke Raser Collection te koop

01 Februari 2021
Unieke Raser Collection te koop

Als je er ooit van hebt gedroomd om door een garage te dwalen die bekend staat om het beste, zoek dan niet verder. De Raser-collectie is hier om dromen waar te maken en biedt 24 van de beste klassiekers prestatiegerichte Chevrolets die er zijn. De collectie is voortgekomen uit Gary Rasers liefde en enthousiasme voor het bowtie-merk, met name Raser's sterke affiniteit met de 'Tri-Five' (1955-57 full-size Chevys).

"Toen ik opgroeide in Zuid-Californië en Nevada, kan ik me herinneren dat ik als kind die prachtige veelkleurige Tri-Five-kunstwerken op de weg zag gaan en dacht ... ooit zouden we er een krijgen," zei Raser. Raser, opgegroeid tijdens het hoogtepunt van het muscle-car-tijdperk, zou verliefd worden op muscle cars, vooral Chevrolets, na het zien van de gespierde lijnen van de 396 SS Chevelle uit 1966. Toen de tijd rijp was, stelde hij een verzameling van de beste Chevelles en Tri-Fives op de markt.

"Het werd mijn droom om ooit zowel de schoonheid van een Tri-Five als het toppunt van Chevy-kracht, de LS6 en L78, te bezitten," zei Raser. "En gelukkig heb ik door hard werken veel van die dromen in mijn garage kunnen stoppen. En nu is het een eer om ze door te geven aan de volgende dromer. "

De ongelooflijke collectie omvat enkele van de meest begeerde, originele en gerestaureerde klassieke Chevy's uit bijna twee decennia die de vooruitgang van Chevrolet in ontwerp en techniek vieren. Dit is een collectie die je echt moet zien om te geloven, een collectie die je meeneemt naar een bijna periodecorrecte "showroom" -ervaring. Mocht je ergens een spaarpot hebben die goed gevuld is is dit natuurlijk een unieke kans.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER