SO.GA Event

26 Juni 2021
SO.GA Event

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse car event SO.GA plaats aan - en vandaar de naam - de South side of Garda Lake. Een Italiaans evenement dus, georganiseerd door en voor petrolheads. Het idee voor dit evenement ontstond namelijk door een groep autoliefhebbers die al jaren door heel Europa reisden met hun auto’s om verschillende evenementen aan te doen. Uiteindelijk besloten ze een happening in hun eigen omgeving te organiseren. And the rest is history, zoals ze zeggen: in 2013 vond de eerste editie van SO.GA plaats en in 2021 troffen petrolheads elkaar weer in het noorden van Italië.

Het thema van dit evenement is duidelijk: breng een zo uniek mogelijke auto mee, liefst met aftermarket velgen en airride. Voor iedereen zat er vorig weekend wel iets tussen. Op de foto’s zien we geslammede BMW’s, maar ook klassieke Volkswagens zoals een prachtige Kübelwagen met gele koplampen. Zelfs voor SUV-liefhebbers was de keuze reuze, want je hoefde niet vreemd op te kijken van een verlaagde Volkswagen Tiguan of Toyota RAV4. Natuurlijk waren er ook genoeg supercars te bewonderen, zoals een aantal Audi’s R8 en verschillende Porsches. En kijk eens naar dat klassieke Volkswagen-busje dat het gras bijna lijkt te eten. Wat een creativiteit!

Voor meer foto's check je hier!

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER