Samenwerking Styling & Performance Twente en 402 Automotive

23 Maart 2021
Samenwerking Styling & Performance Twente en 402 Automotive

Nieuwe samenwerking tussen Styling & Performance Twente en 402 Automotive
Styling & Performance Twente is bij uitstek dé partner in het personaliseren c.q. tunen van auto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg. Er is gekozen om mee te doen aan het nieuwe EV event Electrified. Elektrische auto’s krijgen een steeds groter aandeel in het straatbeeld en ook hierin zien zij kansen voor personalisatie. Ze blijven innoveren met nieuwe in- en exterieur aanpassingen voor elektrische auto’s. Dus ook met de nieuwste elektrische auto’s realiseren zij de meest unieke personalisaties! Zo hebben zij de ID.3 omgebouwd tot de eerste ID.3 R ter wereld! Daarnaast kunnen klanten terecht voor uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Van leerinbouw tot verlagen en van spuitwerk tot complete bodykits. De grenzen worden opgezocht en the sky is the limit! Ook is Styling & Performance trots official ABT Sportsline dealer.

Styling & Performance Twente vertelt over hun werkzaamheden: "Wij geloven erin dat een auto of bedrijfswagen zoveel meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Wij vinden dat het de identiteit van de eigenaar of het bedrijf verlengt. Het zegt iets over de persoon die er gebruik van maakt. Wij laten auto’s spreken”.
Styling & Performance Twente wil graag deze gedachte doorgeven. Daarom is ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met 402 Automotive. "De activiteiten spreken ons erg aan en willen hier dan ook graag onderdeel van zijn. Met 20 jaar ervaring is 402 Automotive de grootste partij in events met betrekking op mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat Styling & Performance Twente en 402 Automotive elkaar aan kunnen vullen en kijken dan ook erg uit naar de samenwerking”.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER