DAY1 WORLD OF CARS: 20, 21 EN 22 AUGUSTUS!

13 Maart 2021
DAY1 WORLD OF CARS: 20, 21 EN 22 AUGUSTUS!

De afgelopen tijd heeft de organisatie van DAY1 World Of Cars overleg gehad met de locatie en instanties met betrekking het grootste auto evenement in Jaarbeurs Utrecht en ze kunnen jullie melden, dat de grootste autoshow van Nederland georganiseerd wordt in het weekend van 20,21 en 22 augustus! De organisatie verteld: "We verwachten het evenement dan helemaal op de DAY1 manier te kunnen organiseren en we hopen natuurlijk dat jij er gewoon bij bent. We kunnen al onze ticketkopers die al zo lang geduld moeten hebben ook wat moois melden. Over een aantal weken verschijnt de eerste editie van het DAY1 World of Cars Magazine en jij krijgt hem in de bus, helemaal gratis! Dat geldt ook voor als je nu je tickets gaat bestellen. De komende weken krijg jij ook als bonus het magazine thuis gestuurd (1 per bestelling)."
Wil je nog geen kaarten kopen maar wel zeker zijn dat jij erbij kunt zijn? Dan kun je je ook gratis registreren voor 1 of meer tickets. Zodra de organisatie 200% zeker weet dat de show kan doorgaan zoals ze voor ogen hebben, krijg je een link toegestuurd waarna je binnen 48 uur de tickets definitief kunt bestellen en afrekenen. Het magazine hoef je ook niet te missen, want die bestel je dan in de ticketshop voor slechts €6,95!

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER