Porsche tentoonstelling in de natuur

26 Februari 2021
Porsche tentoonstelling in de natuur

Hoe vet zou het zijn, een Porsche tentoonstelling in de buitenlucht Jared Zaugg ziet het wel voorzich. De foto's die je hier ziet, zijn gemaakt in de Canyonlands-regio van Utah (US) door Jared Zaugg, evenementenproducent en autolevensstijlspecialist uit Salt Lake City, en ze maken deel uit van een aanstaande tentoonstelling die hij heeft gemaakt.

"Het is een mengelmoes van invloeden, maar het is een totaal uniek concept", zei Zaugg. "Op basis van elementen uit het Guggenheim Museum, Petersen Auto Museum, Desert X en Christo Environmental Art, gaat het om reizen, ontdekken en ervaren - de kwaliteiten die auto's vertegenwoordigen".

De tentoonstelling toont 30 invloedrijke Porsche-modellen beschermd door transparante kubussen gemaakt van polycarbonaat, ontworpen om UV-licht te blokkeren en tegelijkertijd het 'vissenkom'-effect te vermijden. De auto's zullen met tussenpozen worden geplaatst langs een kronkelende schilderachtige weg van 10-16 km in Canyonlands National Park in de buurt van Moab, Utah (US). Iedereen kan er naartoe rijden, maar je zult een routebeschrijving moeten downloaden naarmate we dichter bij de datum komen. Daarover gesproken, de lancering staat gepland voor het voorjaar van 2022 voor drie tot vier maanden.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER