Manhart MH3 600

06 Juni 2021
Manhart MH3 600

Misschien heb je ooit die ene onwaarschijnlijke gedachte gehad: "mijn BMW M3 is niet snel genoeg”. Nu ligt er onder de motorkap van de nieuwe M3 G80 al een heerlijke 510 pk en 650 Nm, maar de uitspraak 'meer is beter’ bestaat niet voor niets. Manhart zou prima volgens die drie woorden kunnen leven, want ze presenteren nu hun versie van de nieuwe M3. Het tuningsbedrijf pakt de S58 drieliter zescilinder keihard aan en tovert er dankzij hun MHtronik Powerbox 635 pk en 780 Nm uit. Accelereren van 0-250 km/h is binnen 17 seconden gedaan en de topsnelheid ligt nu om en nabij de 300 km/h.

Manhart voorziet de MH3 600 - want zo heet hij - bovendien van een aangepast uitlaatsysteem met nieuwe kleppen en carbon uitlaateindstukken. Ander uiterlijk vertoon vinden we aan de zijkant, waar een set kenmerkende Manhart Concave One-velgen van 21 inch pronkt. De velgen kunnen in matzwart of in goud worden gespoten. Daarmee is de kous nog niet af, want aan de voorkant wordt de MH3 600 met 30 millimeter verlaagd en aan de achterkant met 10 millimeter. Natuurlijk zou dit geen Manhart zijn als de traditionele gouden stickers ontbraken, dus springen die meteen in het oog. Tot slot zijn over de gehele auto extra carbon onderdelen geplaatst, zoals een nieuwe diffuser, voor- en achterspoiler en nieuwe zijskirts. Aan de binnenkant vinden we nog carbon sportstoelen voor extra gewichtsbesparing en glamour.

MEER 402

FOLLOW US:
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER